joi, 5 ianuarie 2012

Suflete mari în trupuri mici

Un an și jumătate de la ultima postare, și iată suntem în ianuarie 2012. Bogdan și cu mine suntem bine, foarte fericiți, ușor vegetarieni de vreo opt luni (foarte) bune, optimiști și cu planuri mari.



De jur împrejurul nostru, rând pe rând familii dragi de prieteni și-au crescut numărul sufletelor de sub acoperiș. La nunta noastră, Elias avea o săptămână, Maya urma să vină la doar câteva zile, iar Sava creștea cuminte în burtică la Mia. S-au făcut mari de atunci. Cu mersul lor legănat, părul pufos, și degetele durdulii cu care înfulecă biscuiții, micuții aceștia sunt adorabili, și ne sunt tare tare dragi.


Așa că acum, la început de an, ne-am făcut o bucurie și i-am vizitat pe toți. Au fost ca bomboanele dintr-o cutie de ciocolată: mici, dulci și diferiți. Și ca să-i bucurăm și pe prietenii noștri, i-am fotografiat cu mic și mare, să aibă o poză de pus la album lângă Crăciun 2011.







Filip, Simona și Sonia Cherecheș-Toșa

Sonia

Mia, Luci și Sava Gheju

Sava

Rareș  (șase săptămâni) și Claudia Ciuchină

Cristi, Rareș și Dan Ciuchină

Dan

Mari, Cristi și Bianca Buda, și Antonia pe drum

Bianca

Svetlana, Victor și Maya Stegaru

Maya 

Elias

Cristina, Ovidiu și Elias Alb, și o surioară pe drum



Și ca să răspundem în avans întrebărilor celor curioși, noi încă ne bucurăm de liniștea și confortul vieții în doi, de diminețile lungi și nopțile scurte, de weekenduri spontane departe de casă. Până să avem și noi un Stănescu mic, ne bucurăm de micuții prietenilor noștri. Și ne place!